High Definition συστήματα επιτήρησης, παρακολούθησης χώρου με καταγραφή απο τη Matrix πληροφορική
l2
Κάμερα οροφής HD 1080p

High Definition συστήματα επιτήρησης, παρακολούθησης χώρου με καταγραφή

- δωρεάν τοποθέτηση και παράδοση σε όλη την Ελλάδα *

Συστήματα επιτήρησης χώρου με καταγραφικά και κάμερες υψηλής ανάλυσης 1080p (1920 x 1080 pixel)

Αδιάβροχη κάμερα HD 1080p εξωτερικού χώρου με φωτισμό υπέρυθρων εμβέλειας  40m

Ένα σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής χώρου θα πρέπει να βρίσκεται σε θέση να παρέχει άμεση, αξιόπιστη και λεπτομερή απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο, αλλά και καταγραφή υψηλής ανάλυσης. Τα συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής που θα βρείτε εδώ, διαφέρουν από τη μεγάλη πλειοψηφία όσων θα βρείτε στην αγορά, και η σημαντικότερες διαφορές τους είναι τόσο η υψηλής ποιότητας δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες, πχ χαμηλό φώς, αλλά και η καταγραφή των συμβάντων σε αρχεία βίντεο High Definition.

Η αγορά είναι γεμάτη από συστήματα επιτήρησης με χαμηλή τιμή αλλά και περιορισμένες δυνατότητες των οποίων

οι αναλύσεις συχνά δεν ξεπερνούν τις 380 γραμμές, κάτι που συνήθως γίνεται αντιληπτό πολύ αργά από τον τελικό χρήστη εάν δεν διαθέτει επαρκείς τεχνικές γνώσεις, και μόνο εάν προκύψει ανάγκη ανάκτησης και αξιοποίησης των καταγεγραμμένων συμβάντων, πχ μετά την εισβολή παρείσακτων στο χώρο επιτήρησης. Μόνο τότε θα διαπιστωθούν σημαντικά προβλήματα όπως ο ανεπαρκής φωτισμός σε σχέση με τις δυνατότητες των εγκατεστημένων καμερών, αλλά και η εγγενής αδυναμία απεικόνισης λεπτομερειών στις κακής ποιότητας καταγραφές που θα επέτρεπαν την αναγνώριση προσώπου ή άλλων σημαντικών και χρήσιμων στοιχείων για τις Αρχές Ασφαλείας, που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό των δραστών.

επιτήρηση χώρου και καταγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης  HD

Καταγραφικό βίντεο HD CCTV GeoVision PCI-E, για υπολογιστή. Τέσσερα κανάλια εισόδου εικόνας από κάμερες τύπου HD SDI, καταγραφή σε ανάλυση 1080p (1920 x 1080 τηλεοπτικές γραμμές) και 25 fps (εικόνες ανα δευτερόλπτο), δυνατότητα σύνδεσης ως και τεσσάρων καταγραφικών στον ίδιο υπολογιστή για την ταυτόχρονη εγγραφή ως και 16 καμερών. Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο από υπολογιστή ή και κινητό τηλέφωνο σύγχρονης τεχνολογίας.
Τιμή: 1353 euro

Αυτόνομο καταγραφικό DVR ανάλυσης εγγραφής και απεικόνισης 1080p (full high definition)

Αυτόνομο καταγραφικό HD DVR εγγραφής και επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο από υπολογιστή ή οποιοδήποτε σύγχρονο κινητό. Τέσσερις είσοδοι ανάλυσης 1080p (full high definition) και καταγραφή στην ίδια ευκρίνεια με προεγκατεστημένο DVD RW και σκληρό δίσκο 2TB
τιμή: 1390 euro

Έτοιμο πλήρες σύστημα επίβλεψης και καταγραφής Full HD με 16 κανάλια:

Περιλαμβάνει: υπολογιστή με επεξεργαστή i7 3ης γενιάς και λειτουργικό windows 7 ή 8 (σύμφωνα με τη δική σας προτίμηση)

Οθόνη 32" Full HD για άνετη απεικόνιση σε πλήρη ανάλυση

Τέσσερα ενσωματωμένα καταγραφικά (16 εισόδους εικόνας υψηλής ευκρίνειας 1920x1080p )

Μονάδα κεντρικής τροφοδοσίας καμερών 12V

300 μέτρα καλώδιο ομοαξονικό καλώδιο μετάδοσης εικόνας και ρεύματος, καθώς επίσης τους απαραίτητους συνδέσμους

12 κάμερες τύπου dome εσωτερικού χώρου υψηλής ανάλυσης (1080p) με φωτισμό υπέρυθρων Led ως τα 15μ.

4 κάμερες εξωτερικού χώρου υψηλής ανάλυσης, αδιάβροχες με ενσωματωμένα φωτιστικά Led αόρατης δέσμης ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή ακόμη και υπό συνθήκες μηδενικού φωτισμού σε απόσταση ως 40μ.

Εγγύηση δύο χρόνια

Υπηρεσίες τηλεφωνικής υποστήριξης, ρυθμίσεων υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων που θα μπορούν στο εξής να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του συστήματος από απόσταση, καθώς επίσης υπηρεσίες επί τόπου εγκατάστασης και εκπαίδευσης των χειριστών.

τιμή : 11.500 euro

έτοιμο σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής 16 καναλιών

Κάμερα οροφής HD 1080p Κάμερα οροφής εσωτερικού χώρου HD CCTV 1080p με φωτισμό LED σε απόσταση 15m
τιμή: 450 euro
Αδιάβροχη κάμερα HD 1080p εξωτερικού χώρου με φωτισμό υπέρυθρων εμβέλειας  40m Αδιάβροχη κάμερα HD 1080p εξωτερικού χώρου με φωτισμό υπέρυθρων, εμβέλειας 40m
τιμή: 650 euro

* Οι υπηρεσίες εγκατάστασης του προαναφερόμενου εξοπλισμού παρέχονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα για αγορές αξίας άνω των 500 euro, ωστόσο σε περιπτώσεις εγκατάστασης σε νησιά, επικοινωνήστε πριν την παραγγελία, καθώς μπορεί να υπάρχει οικονομική επιβάρυνση που θα αφορά στα έξοδα μετάβασης τεχνικού.
Ο εξοπλισμός που θα παραγγείλετε, ανεξάρτητα από το ύψος των αγορών σας θα παραδοθεί στο χώρο σας με υπηρεσία ταχυμεταφοράς χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση.

Στις τιμές περιλαμβένεται ΦΠΑ 23%

Οι δωρεάν υπηρεσίες εγκατάστασης περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα υλικά στήριξης και σύνδεσης των καμερών σε τοίχο ή οροφή. Δεν περιλαμβάνονται άλλα υλικά και υπηρεσίες στήριξης όπως π.χ. σε μεταλλικές κολόνες περιμετρικά του κτηρίου.

Αναβαθμίστε εύκολα σε HD το σύστημα επιτήρησης και καταγραφής τηλεοπτικής εικόνας που διαθέτετε καθώς δεν είναι απαραίτητη η αντικατάσταση της υπάρχουσας ομοαξονικής καλωδίωσης.

Valid HTML 4.01 Transitional   Valid CSS!